Preduzeće „Tesla sistemi d.o.o.“ ima dugogodišnje iskustvo u distribuciji, tehničkom održavanju i servisiranju svih vrsta opreme i uređaja iz domena tehničke i protivpožarne bezbednosti. U sklopu preduzeća se nalaze sektori koji su osposobljeni za razne vrste održavanja, merenja, ugradnje i drugih tehničkih usluga koje su potrebne jednom preduzeću.

Između ostalog vršimo servisiranje i održavanje protivpožarnih aparata i centrala, merenje gromobranske i električne instalacije kao i izradu prateće dokumentacije, stručnih nalaza, akata, pravilnika i koje možete pronaći na stranici "Usluge"

Dugogodišnje iskustvo i stručnost zaposlenih su najbolja garancija da ćete imati profesionalnu, visokokvalitetnu i brzu uslugu po najpovoljnijim cenama na tržištu. Lista naših zadovoljnih klijenata je dugačka a neke od njih možeti videti u "Referencama".

Za sve potrebne informacije obratite se direktno sektoru čije vas usluge interesuju ili pozovite direktno centralu preduzeća, rado ćemo vam pružiti sve potrebne informacije i po potrebi savet stručnih lica sve u cilju Vašeg sigurnog i bezbednog poslovanja.

Zaštita od požara